Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
簡瑞超
Jian Rui-Chao  ♂





 
Filmography (1973-2001)
 
  演員 (20 films)
    馬路小英雄 (1973)    
    海外赤子 (1979)    
    靚妹正傳 (1987)    
    監獄風雲 (1987)    
    血夜天使 (1988)    
    三狼奇案 (1989)    
    天若有情 (1990)    
    Yes 一族 (1991)    
    表姐,你好野!3之大人駕到 (1992)    
    大富之家 (1994)    
    我要活下去 (1995)    
    燃情男狙擊 (1995)    
    影子情緣 (1995) ... 夏百豪
    偷偷愛你 (1996) ... 榮兆基
    月滿英倫 (1996) ... 黃先生
    四月四日 (1997)    
    豆丁奇遇記 (1997)    
    驚天大賊王 (1998)    
    正將 (2001)    
    敵對 (2001)