Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳錫康
David Chan Sek-Hong  ♂


 
Filmography (1982-2014)
 
  攝影 (1 film)
    飛彈大決戰 (1982)    
  製片 (1 film)
    救火英雄 (2014)    
  監製 (18 films)
    神偷諜影 (1997)    
    渾身是膽 (1998)    
    周末狂熱 (1999)    
    陽光警察 (1999)    
    星願 (1999)    
    夏日的麼麼茶 (2000)    
    東京攻略 (2000)    
    神偷次世代 (2000)    
    辣椒教室 (2000)    
    芭啦芭啦櫻之花 (2001)    
    險角 (2001)    
    九龍冰室 (2001)    
    別戀 (2001)    
    地上最強 (2001)    
    互動殺人事件 (2002)    
    行運超人 (2003)    
    神奇俠侶 (2011)    
    盲探 (2013)    
  故事 (1 film)
    幻影特攻 (1998)    
  導演 (1 film)
    飛彈大決戰 (1982)    
  策劃 (1 film)
    威龍猛探 (1985)    
  執行監製 (9 films)
    幻影特攻 (1998)    
    藍煙火 (2000)    
    小親親 (2000)    
    十二夜 (2000)    
    勝者為王 (2000)    
    鎗王 (2000)    
    2002 (2001)    
    特務迷城 (2001)    
    買兇拍人 (2001)