Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳錫康
David Chan Sek-Hong  ♂


 
Filmography (1982-2014)
 
  攝影 (1 film)
    飛彈大決戰 (1982)    
  製作總監 (7 films)
    幻影特攻 (1998)    
    藍煙火 (2000)    
    小親親 (2000)    
    薰衣草 (2000)    
    十二夜 (2000)    
    2002 (2001)    
    特務迷城 (2001)    
  聯合監製 (1 film)
    盲探 (2013)    
  導演 (1 film)
    飛彈大決戰 (1982)    
  策劃 (1 film)
    威龍猛探 (1985)    
  執行監製 (3 films)
    勝者為王 (2000)    
    鎗王 (2000)    
    買兇拍人 (2001)    
  監製 (17 films)
    神偷諜影 (1997)    
    渾身是膽 (1998)    
    星願 (1999)    
    周末狂熱 (1999)    
    陽光警察 (1999)    
    神偷次世代 (2000)    
    辣椒教室 (2000)    
    夏日的麼麼茶 (2000)    
    東京攻略 (2000)    
    地上最強 (2001)    
    芭啦芭啦櫻之花 (2001)    
    險角 (2001)    
    九龍冰室 (2001)    
    別戀 (2001)    
    互動殺人事件 (2002)    
    行運超人 (2003)    
    神奇俠侶 (2011)    
  故事 (1 film)
    幻影特攻 (1998)    
  製片人 (1 film)
    救火英雄 (2014)