Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭文輝
Cheng Man-Fai  ♂
Aliases:  甜筒輝





 
Filmography (1995-2016)
 
  副導演 (4 films)
    食神 (1996)    
    求戀期 (1997)    
    誤人子弟 (1997)    
    行運一條龍 (1998)    
  演員 (15 films)
    食神 (1996) ... Richard
    愛您愛到殺死你 (1997)    
    求戀期 (1997)    
    PR Girls青春援助交際 (1998)    
    野獸刑警 (1998)    
    新戀愛世紀 (1998)    
    行運一條龍 (1998)    
    喜劇之王 (1999) ... 甜筒輝 , (洪爺手下)
    大阪撻一餐 (2004)    
    龍咁威2之皇母娘娘呢? (2005) ... 警訊導演
    家有喜事2009 (2009)    
    男人如衣服 (2012)    
    吉星高照2015 (2015)    
    惡人谷 (2016) ... 街渡被罵男
    江湖悲劇 (2016)    
  場記 (1 film)
    洪興仔之江湖大風暴 (1996)    
  編劇 (5 films)
    十兄弟 (1995)    
    誤人子弟 (1997)    
    行運一條龍 (1998)    
    PR Girls青春援助交際 (1998)    
    喜劇之王 (1999)