Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃潔芳
Anita Wong Kit-Fong  ♀

 
Filmography (1994-2019)
 
  監製 (2 films)
    墨斗先生 (2004)    
    女人那話兒 2 -男人這東西 (2004)    
  演員 (1 film)
    花旗少林 (1994) ... 張正舅母
  策劃 (1 film)
    最佳拍檔之醉街拍檔 (1997)    
  執行監製 (5 films)
    殺科 (2001)    
    七號差館 (2001)    
    枕邊凶靈 (2002)    
    失驚無神 (2004)    
    醒獅 (2007)    
  出品人 (10 films)
    蛇蠍夜合花 (1996)    
    陰陽路 (1997)    
    流氓學生 (1999)    
    醫神 (1999)    
    飄忽男女 (2002)    
    葉問外傳:張天志 (2018)    
    古宅 (2018)    
    P風暴 (2019)    
    葉問4 (2019)    
    逃出行動 (2019)