Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃浩然(1)
Raymond Wong Ho-Yin  ♂





 
Filmography (1995-2016)
 
  演員 (56 films)
    十萬火急 (1997) ... 新仔何浩然
    非常突然 (1998) ... Jimmy
    陽光警察 (1999) ... 消防員
    甜言蜜語 (1999)    
    再見阿郎 (1999)    
    孤男寡女 (2000) ... Roger Young
    戀性世代 (2000) ... Mac
    辣手回春 (2000)    
    鍾無艷 (2001) ... 吳起
    飛虎雄師 (2002) ... 韓堅
    豬扒大聯盟 (2002) ... 細龜
    我家有一隻河東獅 (2002) ... 御醫
    野狼 (2002) ... 張子傑(Joe)
    飛虎雄師之中環茶室兇殺案 (2002)    
    黑俠 II (2002) ... [粵語配音員]
    新紮師妹 (2002) ... 周劍雄
    飛虎雄師之再戰江湖 (2003) ... 韓堅
    飛虎雄師之復仇 (2003) ... 韓堅
    黑白森林 (2003) ... 可樂/陳諾然/
    新紮師妹2 (2003) ... 劍雄
    飛虎雄師之邊緣人 (2003) ... 韓堅
    奇逢敵手 (2003)    
    飛虎雄師之點指兵兵 (2003) ... 韓堅
    飛虎雄師之槍王行動 (2003) ... 韓堅
    飛虎雄師之英雄本色 (2003) ... 韓堅
    飛虎雄師之劫金風暴 (2003) ... 韓堅
    古宅心慌慌 (2003) ... 丁力
    雙雄 (2003) ... 楊警官
    PTU (2003)    
    絕種好男人 (2003) ... Barry
    飛虎雄師之救世者 (2003) ... 韓堅
    追擊8月15 (2004) ... 鄭偉明
    救命 (2004) ... 郭炳強
    精裝追女仔2004 (2004)    
    愛•作戰 (2004) ... 秋秋
    借兵 (2005) ... Nick
    黑社會 (2005) ... 黃探員
    追蹤眼前人 (2005)    
    非常青春期 (2005) ... 大塊
    瘦身 (2005) ... 阿拔
    新紮師妹3 (2006) ... 劍雄
    犀照 (2006) ... 彭四
    戲王之王 (2007) ... Alex
    鬼計 (2007) ... 陳國輝
    人在江湖 (2007) ... 阿星
    嚦咕嚦咕對對碰 (2007) ... 趙公子
    單身部落 (2007) ... 馬保健
    每當變幻時 (2007) ... 打保齡球型男
    圍城 (2008)    
    嚇死你! (2008) ... 雀友 C
    保持通話 (2008) ... 民哥
    毋、亡我 (2010) ... 李雋傑
    我愛香港 (2011) ... 杜氏一族
    懸紅 (2012) ... Mr.PTU
    大手牽小手 (2016)    
    三人行 (2016) ... 悍匪
  場記 (1 film)
    刀 (1995)