Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
羅道成
Law Diy-Shing
 
Filmography (1987-2002)
 
  副導演 (16 films)
    積奇瑪莉 (1992)    
    太子爺出差 (1992)    
    太子傳說 (1993)    
    現代蠱惑仔 (1995)    
    真相 (1995)    
    四級殺人狂 (1995)    
    金裝香蕉俱樂部 (1996)    
    悍匪 (1996)    
    金田一手稿之奇異檔案 (1996)    
    陰陽路之升棺發財 (1998)    
    逆我者死 (1999)    
    電影鴨 (1999)    
    愛情敏感地帶 (2000)    
    少年十五十六時 (2000)    
    救薑刑警 (2000)    
    大贏家 (2000)    
  演員 (1 film)
    金裝香蕉俱樂部 (1996)    
  場記 (14 films)
    1哥 (1987)    
    警察故事續集 (1988)    
    富貴開心鬼 (1989)    
    倩女幽魂II人間道 (1990)    
    越青 (1991)    
    太子傳說 (1993)    
    等愛的女人 (1994)    
    四級殺人狂 (1995)    
    精裝難兄難弟 (1997)    
    賭俠1999 (1998)    
    超級整蠱霸王 (1998)    
    黑馬王子 (1999)    
    陽光警察 (1999)    
    當男人變成女人 (2002)