Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李少紅
Li Shao-Hong  ♀

 
Filmography (1983-2018)
 
  監製 (6 films)
    兄弟 (2004)    
    生死劫 (2005)    
    荒夜迷蹤 (2013)    
    功夫俠 (2013)    
    絕命疑戰 (2014)    
    蝶兒 (2014)    
  副導演 (1 film)
    包氏父子 (1983)    
  導演 (9 films)
    銀蛇謀殺案 (1988)    
    血色清晨 (1992)    
    紅粉 (1994)    
    紅西服 (2000)    
    大明宫䛐 (2000)    
    戀愛中的寶貝 (2004)    
    生死劫 (2005)    
    門 (2007)    
    媽閣是座城 (2018)    
  執行監製 (1 film)
    小金剛紐約大冒險 (2014)    
  出品人 (4 films)
    小城之春 (2002)    
    門 (2007)    
    盲探 (2013)    
    單身男女2 (2014)    
  編劇 (4 films)
    離婚喜劇 (1992)    
    血色清晨 (1992)    
    紅粉 (1994)    
    門 (2007)