Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
黃家禧
Lawrence Wong Ka-Hay  ♂


 
Filmography (1976-2016)
 
  統籌 (1 film)
    馬永貞 (1997)    
  製片 (109 films)
    香港奇案之二《兇殺》 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    江湖子弟 (1976)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    絕不低頭 (1977)    
    少林卅六房 (1978)    
    血芙蓉 (1978)    
    老夫子奇趣錄 (1978)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    螳螂 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    爛頭何 (1979)    
    洪文定三破白蓮教 (1980)    
    請帖 (1980)    
    徐老虎與白寡婦 (1980)    
    踩線 (1981)    
    鬼域 (1981)    
    辛亥雙十 (1981)    
    龍虎小英雄 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    童軍樂 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    單程路 (1981)    
    叉手 (1981)    
    長輩 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    屍妖 (1981)    
    邪咒 (1982)    
    御貓三戲錦毛鼠 (1982)    
    八十二家房客 (1982)    
    俠客行 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    如來神掌 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    表錯七日情 (1983)    
    妖魂 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    封神劫 (1983)    
    魔 (1983)    
    日劫 (1983)    
    天蠶變 (1983)    
    少林傳人 (1983)    
    男與女 (1983)    
    暗渠 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    清宮啟示錄 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    楊過與小龍女 (1983)    
    武林聖火令 (1983)    
    花心大少 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    種鬼 (1983)    
    魔殿屠龍 (1984)    
    我為你狂 (1984)    
    傾城之戀 (1984)    
    布衣神相 (1984)    
    游俠情 (1984)    
    癲鳳狂龍 (1984)    
    窺情 (1984)    
    霹靂雷電 (1984)    
    連體 (1984)    
    青蛙王子 (1984)    
    南斗官三鬥北少爺 (1984)    
    走火炮 (1984)    
    三十處男 (1984)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    緣份 (1984)    
    洪拳大師 (1984)    
    風流冤鬼 (1984)    
    奸人鬼 (1984)    
    城市之光 (1984)    
    新飛狐外傳 (1984)    
    唐朝豪放女 (1984)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    老鷹的劍 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    男女方程式 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    愛奴新傳 (1984)    
    教頭發威 (1985)    
    錯體人 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    鬥氣小神仙 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    山東狂人 (1985)    
    皇家大賊 (1985)    
    弟子也瘋狂 (1985)    
    非法移民 (1985)    
    霹靂十傑 (1985)    
    花街時代 (1985)    
    天使出更 (1985)    
    現代豪放女 (1985)    
    替槍老豆 (1985)    
    女人心 (1985)    
    水兒武士 (1985)    
    再見七日情 (1985)    
    錯點鴛鴦 (1985)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    江湖了斷 (1985)    
    沒有老公的日子 (1995)    
  行政監製 (11 films)
    Laughing Gor之變節 (2009)    
    七十二家房客 (2010)    
    抱抱俏佳人 (2010)    
    翡翠明珠 (2010)    
    我愛香港 (2011)    
    Laughing Gor之潛罪犯 (2011)    
    勁抽福祿壽 (2011)    
    2012我愛HK喜上加囍 (2012)    
    2013 我愛HK恭囍發財 (2013)    
    衝上雲霄 (2015)    
    刑警兄弟 (2016)    
  策劃 (18 films)
    唐山五虎 (1979)    
    痳瘋怪拳 (1979)    
    七煞 (1979)    
    出籠馬騮 (1979)    
    奪棍 (1980)    
    惡爺 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    錯體人 (1985)    
    變臉 (1996)    
    有情飲水飽 (2001)    
    我的野蠻同學 (2001)    
    不死情謎 (2001)    
    知法犯法 (2001)    
    靚女差館 (2001)    
    絕色神偷 (2001)    
    同居蜜友 (2001)    
    一蚊雞保鏢 (2002)    
  出品人 (1 film)
    不死情謎 (2001)    
  執行監製 (10 films)
    江湖子弟 (1976)    
    乾隆皇奇遇記 (1976)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    蜈蚣咒 (1982)    
    四個自殺的少女 (1995)    
    懵仔多情 (1996)    
    偷窺無罪 (2002)    
    反收數特遣隊 (2002)    
    醉馬騮 (2003)    
    2004新紮師兄 (2004)    
  監製 (6 films)
    青春節拍 (1985)    
    黑色午夜 (1987)    
    緣份新天空 (1994)    
    知法犯法 (2001)    
    白髮鬼 (2002)    
    醉馬騮 (2003)    
  編劇 (1 film)
    江湖子弟 (1976)