Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
楊恭如
Kristy Yeung Kung-Yu  ♀





 
Filmography (1996-2016)
 
  演員 (46 films)
    甜蜜蜜 (1996) ... 小婷
    基佬40 (1997) ... Gigi
    超級無敵追女仔2之狗仔雄心 (1997) ... Jelly
    新古惑仔之少年激鬥篇 (1998)    
    風雲─雄霸天下 (1998) ... 孔慈
    行運一條龍 (1998) ... Fanny
    古惑仔情義篇之洪興十三妹 (1998) ... 張美潤
    我愛777 (1999) ... Dora楊
    新家法 (1999) ... Ann
    中華英雄 (1999) ... 潔瑜
    決戰紫禁之巔 (2000) ... 葉子青
    友情歲月山雞故事 (2000) ... 張美潤
    BadBoy特攻 (2000) ... Queen陳恩欣
    俠骨仁心 (2000) ... 冼偉南Helen
    辣椒教室 (2000) ... Miss Lam
    古惑女2 (2000) ... 辣椒
    情迷大話王 (2001) ... Mona
    拳神 (2001) ... 阿飄
    慾望之城 (2001)    
    囍歡您 (2001) ... 周儀
    當男人變成女人 (2002) ... Kristy
    賭俠之人定勝天 (2003) ... 阿花
    非典人生 (2003) ... 林韋皓
    我要結婚 (2003) ... 陳細妹
    鑽石迷情 (2004) ... 林鳳
    戀愛大贏家 (2004) ... 錢月珊
    妙探神威 (2004)    
    破釜沉舟 (2005)    
    疊影殺机 (2005)    
    PTU女警之偶然陷阱 (2005) ... 楊芳芳
    鴻門宴 (2005)    
    親親一家人 (2006) ... 莫老師
    千變魔手 (2006)    
    霸王 (2006)    
    天下 (2006)    
    青蘋果 (2007) ... 沈樂 文
    明明 (2007) ... 張魚
    李小龍 (2010) ... 梅綺
    你是哪堣H (2011)    
    戒煙不戒酒 (2011) ... 白兰
    綁架大明星 (2013) ... 梁諾妍
    夏日示愛 (2013)    
    致命閃玩 (2013)    
    臨終囧事 (2013) ... 李紅梅
    在一起 (2015)    
    封神傳奇 (2016)