Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鄭文強
Jeng Man-Keung
Aliases:  鄭民強




 
Filmography (1983-2006)
 
  攝影 (1 film)
    九月初九新娘潭 (1996)    
  演員 (6 films)
    花心大少 (1983)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    烈血風雲 (1988)    
    英倫越戰 (1991)    
    麻雀俠 (2004)    
    情迷烏賊 (2005)    
  燈光 (36 films)
    青蛙王子 (1984)    
    我愛神仙遮 (1984)    
    我愛羅蘭度 (1984)    
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    猛鬼迫人 (1985)    
    殭屍家族 (1986)    
    黑色午夜 (1987)    
    法律無情 (1988)    
    婚外情 (1988)    
    省港雙龍 (1989)    
    第一繭 (1989)    
    監獄不設防 (1990)    
    浪漫殺手自由人 (1990)    
    東方老虎 (1990)    
    轟天龍 (1991)    
    執法威龍 (1992)    
    至尊特警 (1992)    
    龍跨四海之致命情人 (1993)    
    轟天密令 (1994)    
    新俏郎君 (1994)    
    同床2夢 (1994)    
    虎猛威龍 (1995)    
    元洲街王后 (1995)    
    黃大仙烏鼠 (1995)    
    亞洲警察之高壓線 (1995)    
    國產雪蛤威龍 (1996)    
    鐵窗邊緣 (1998)    
    大丈夫 (1998)    
    生死邊緣 (1998)    
    亡命天涯 (2002)    
    力王中王 (2004)    
    麻雀俠 (2004)    
    大周秘案 (2004)    
    情迷烏賊 (2005)    
    危險人物之撕票大王 (2005)    
    絕世好妻 (2006)