Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
錢似鶯
Mama Hung  ♀
Aliases:  洪媽媽





 
Filmography (1925-2002)
 
  製片 (1 film)
    情痴 (1955)    
  演員 (264 films)
    鰍貌襞 (1925)    
    荒江女俠第二集 (1930)    
    荒江女俠第一集 (1930)    
    八美圖 (1941)    
    金羅漢 (1947)    
    獸國神魔 (1948)    
    一段情 (1962)    
    楊貴妃 (1962)    
    白蛇傳 (1962)    
    花團錦簇 (1963)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    潘金蓮 (1964)    
    喬太守亂點鴛鴦譜 (1964)    
    小雲雀 (1965)    
    魚美人 (1965)    
    西廂記 (1965)    
    江湖奇俠 (1965)    
    聊齋誌異 (1965)    
    文素臣 (1966)    
    藍與黑(上) (1966)    
    神劍震江湖 (1967)    
    七俠五義 (1967)    
    龍虎溝 (1967)    
    亞洲秘密警察 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    女巡按 (1967)    
    珊珊 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    烽火萬里情 (1967)    
    怪俠 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    虹 (1968)    
    笑面俠 (1968)    
    飛刀手 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    人頭馬 (1969)    
    千面魔女 (1969)    
    報仇 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    那個不多情 (1970)    
    愛情的代價 (1970)    
    鬼皮 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    五枝紅杏 (1971)    
    夕陽戀人 (1971)    
    惡虎村 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    鏢旗飛揚 (1971)    
    六刺客 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    女捕快 (1971)    
    瘋狂殺手 (1971)    
    來如風 (1971)    
    火併 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    快活林 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    蕩寇灘 (1972)    
    功夫小子 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    鐵指唐手 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    硬漢 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    血証 (1973)    
    鐵娃 (1973)    
    應召女郎 (1973)    
    麒麟掌 (1973)    
    黑龍 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    北地胭脂 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    土匪 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    金瓶雙艷 (1974)    
    陰陽界 (1974)    
    朱門怨 (1974)    
    迷幻嬌娃 (1974)    
    出乎意料 (1974)    
    蛇殺手 (1974)    
    多咀街 (1974)    
    成記茶樓 (1974)    
    猛虎鬥狂龍 (1974)    
    惡霸 (1975)    
    神奇奪命計 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    七面人 (1975)    
    廉政風暴 (1975) ... 女工人
    情鎖 (1975)    
    降頭 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    秋霞 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    小樓殘夢 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    龍家將 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    索命 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    勾魂降頭 (1976)    
    佛跳牆 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    初哥初女初夜情 (1977)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    紅樓春夢 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    金玉良緣紅樓夢 (1977)    
    姦魔 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    交貨 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    五毒 (1978)    
    撈家撈女撈上撈 (1978)    
    黑幕 (1978)    
    師父教落 (1978)    
    螳螂醉虎無影腳 (1978)    
    碧海情天 (1978)    
    追趕跑跳碰 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    手扣 (1979)    
    差人大佬博命仔 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    豬肉榮 (1979)    
    雜家高手 (1979)    
    七煞 (1979)    
    六三三 (1979)    
    瘋猴 (1979)    
    各師各法 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    陸小鳳與西門吹雪 (1979)    
    神偷妙探手多多 (1979)    
    盲拳怪招 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    教頭 (1979)    
    通天臨記 (1979)    
    破戒大師 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    少林佛家大道 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    通天老虎 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    碟仙 (1980) ... 大樓住戶
    喜劇王 (1980)    
    錢作怪 (1980)    
    打蛇 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    搏紮 (1980)    
    邪 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    長輩 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    紅粉動江湖 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    錢搵錢 (1981) ... 阿珍家幫傭
    碧血劍 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    武館 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    阿燦當差 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    蠱 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    蜈蚣咒 (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    Friend 過打 Band (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    邪咒 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    少林寺 (1982)    
    狼來了 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    八十二家房客 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    瘋血 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    男與女 (1983)    
    害時出世 (1983)    
    田雞過河 (1983)    
    百厭妹 (1983)    
    日劫 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    毀滅號地車 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    滿天神佛 (1983)    
    瘋狂83 (1983)    
    錦衣衛 (1984)    
    愛奴新傳 (1984)    
    緣份 (1984)    
    靈氣逼人 (1984)    
    傾城之戀 (1984)    
    霹靂雷電 (1984)    
    望子成蟲 (1984)    
    窺情 (1984)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    猛鬼迫人 (1985)    
    何必有我? (1985)    
    花心紅杏 (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    拖錯車 (1985)    
    開心三響砲 (1985)    
    心動 (1986)    
    呷醋大丈夫 (1987)    
    省港旗兵續集兵分兩路 (1987)    
    江湖龍虎門 (1987)    
    精裝追女仔 (1987)    
    心跳一百 (1987)    
    公子多情 (1988)    
    盡訴心中情 (1988)    
    鬼媾人 (1989)    
    法內情大結局 (1989)    
    嘩鬼住正隔籬 (1990)    
    摩登如來神掌 (1990)    
    賭聖 (1990)    
    跛豪 (1991)    
    著牛仔褲的鍾馗 (1991)    
    老表發錢寒 (1991)    
    逃學外傳 (1992)    
    鹿鼎記 (1992)    
    賭城大亨之新哥傳奇 (1992)    
    新不了情 (1993) ... 阿敏外婆
    濟公 (1993)    
    劍奴 (1993)    
    刀 (1995)    
    花樣年華 (2000) ... 王媽
    我老婆唔夠秤 (2002)