Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
錢似鶯
Mama Hung  ♀
Aliases:  洪媽媽





 
Filmography (1925-2002)
 
  製片 (1 film)
    情痴 (1955)    
  演員 (239 films)
    鰍貌襞 (1925)    
    荒江女俠第一集 (1930)    
    荒江女俠第二集 (1930)    
    八美圖 (1941)    
    金羅漢 (1947)    
    獸國神魔 (1948)    
    楊貴妃 (1962)    
    一段情 (1962)    
    花團錦簇 (1963)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    潘金蓮 (1964)    
    喬太守亂點鴛鴦譜 (1964)    
    西廂記 (1965)    
    小雲雀 (1965)    
    魚美人 (1965)    
    江湖奇俠 (1965)    
    聊齋誌異 (1965)    
    藍與黑(上) (1966)    
    文素臣 (1966)    
    龍虎溝 (1967)    
    七俠五義 (1967)    
    亞洲秘密警察 (1967)    
    大刺客 (1967)    
    女巡按 (1967)    
    珊珊 (1967)    
    大俠復仇記 (1967)    
    烽火萬里情 (1967)    
    神劍震江湖 (1967)    
    怪俠 (1968)    
    千面大盜 (1968)    
    虹 (1968)    
    飛刀手 (1969)    
    千面魔女 (1969)    
    八步追魂 (1969)    
    人頭馬 (1969)    
    愛情的代價 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    報仇 (1970)    
    十二金牌 (1970)    
    大羅劍俠 (1970)    
    女俠賣人頭 (1970)    
    那個不多情 (1970)    
    六刺客 (1971)    
    萬箭穿心 (1971)    
    來如風 (1971)    
    瘋狂殺手 (1971)    
    火併 (1971)    
    鍾馗娘子 (1971)    
    鳳飛飛 (1971)    
    夕陽戀人 (1971)    
    鬼太監 (1971)    
    少奶奶的絲襪 (1972)    
    落葉飛刀 (1972)    
    大殺手 (1972)    
    馬永貞 (1972)    
    吉祥賭坊 (1972)    
    鐵指唐手 (1972)    
    合氣道 (1972)    
    天下第一拳 (1972)    
    硬漢 (1972)    
    仙女下凡 (1972)    
    快活林 (1972)    
    大軍閥 (1972)    
    蕩寇灘 (1972)    
    功夫小子 (1972)    
    林沖夜奔 (1972)    
    風月奇譚 (1972)    
    鐵娃 (1973)    
    黑龍 (1973)    
    麒麟掌 (1973)    
    大刀王五 (1973)    
    大丈夫興騷寡婦 (1973)    
    牛鬼蛇神 (1973)    
    北地胭脂 (1973)    
    風流韻事 (1973)    
    七十二家房客 (1973)    
    江湖行 (1973)    
    朱門怨 (1974)    
    鏢旗飛揚 (1974)    
    迷幻嬌娃 (1974)    
    蛇殺手 (1974)    
    多咀街 (1974)    
    成記茶樓 (1974)    
    鬼馬雙星 (1974)    
    金瓶雙艷 (1974)    
    惡虎村 (1974)    
    情鎖 (1975)    
    女捕快 (1975)    
    女金剛鬥狂龍女 (1975)    
    花飛滿城春 (1975)    
    惡霸 (1975)    
    廉政風暴 (1975)    
    新啼笑姻緣 (1975)    
    龍家將 (1976)    
    五毒天羅 (1976)    
    賭王大騙局 (1976)    
    索命 (1976)    
    流星蝴蝶劍 (1976)    
    香港奇案 (1976)    
    勾魂降頭 (1976)    
    秋霞 (1976)    
    騙財騙色 (1976)    
    拈花惹草 (1976)    
    姦魔 (1977)    
    金玉良緣紅樓夢 (1977)    
    猩猩王 (1977)    
    楚留香 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    三少爺的劍 (1977)    
    明月刀雪夜殲仇 (1977)    
    乾隆下江南 (1977)    
    佛跳牆 (1977)    
    洪熙官 (1977)    
    老爺車縱火謀殺案 (1977)    
    決殺令 (1977)    
    初哥初女初夜情 (1977)    
    紅樓春夢 (1977)    
    五毒 (1978)    
    黑幕 (1978)    
    師父教落 (1978)    
    螳螂醉虎無影腳 (1978)    
    追趕跑跳碰 (1978)    
    威震天南 (1978)    
    中華丈夫 (1978)    
    十字鎖喉手 (1978)    
    倚天屠龍記 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    子曰:食色性也 (1978)    
    交貨 (1978)    
    蛇形刁手 (1978)    
    烏龍濟公 (1978)    
    瘋猴 (1979)    
    各師各法 (1979)    
    神偷妙探手多多 (1979)    
    茅山殭屍拳 (1979)    
    陸小鳳與西門吹雪 (1979)    
    盲拳怪招 (1979)    
    鬼叫春 (1979)    
    通天臨記 (1979)    
    教頭 (1979)    
    差人大佬搏命仔 (1979)    
    小樓殘夢 (1979)    
    豬肉榮 (1979)    
    軍閥趣史 (1979)    
    雜家高手 (1979)    
    七煞 (1979)    
    通天老虎 (1980)    
    邪鬥邪 (1980)    
    碟仙 (1980) ... 大樓住戶
    喜劇王 (1980)    
    打蛇 (1980)    
    錢作怪 (1980)    
    乾隆皇與三姑娘 (1980)    
    第三類打鬥 (1980)    
    邪 (1980)    
    搏紮 (1980)    
    大殺四方 (1980)    
    破戒大師 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    情俠追風劍 (1980)    
    少林佛家大道 (1980)    
    插翅難飛 (1980)    
    通天小子紅槍客 (1980)    
    碧血劍 (1981)    
    陸小鳳之決戰前後 (1981)    
    錢搵錢 (1981) ... 阿珍家幫傭
    南北獅王 (1981)    
    武館 (1981)    
    阿燦當差 (1981)    
    書劍恩仇錄 (1981)    
    千門八將 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    蠱 (1981)    
    I.Q.笨蛋 (1981)    
    流氓千王 (1981)    
    長輩 (1981)    
    飛屍 (1981)    
    千王鬥千霸 (1981)    
    Friend 過打 Band (1982)    
    沖宵樓 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    少林寺 (1982)    
    鬼畫符 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    八十二家房客 (1982)    
    邪完再邪 (1982)    
    蜈蚣咒 (1982)    
    害時出世 (1983)    
    日劫 (1983)    
    百厭妹 (1983)    
    樑上君子 (1983)    
    毀滅號地車 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    神通術與小霸王 (1983)    
    滿天神佛 (1983)    
    瘋血 (1983)    
    六指琴魔 (1983)    
    男與女 (1983)    
    緣份 (1984)    
    靈氣逼人 (1984)    
    傾城之戀 (1984)    
    霹靂雷電 (1984)    
    窺情 (1984)    
    錦衣衛 (1984)    
    愛奴新傳 (1984)    
    何必有我? (1985)    
    鬼馬飛人 (1985)    
    拖錯車 (1985)    
    天官賜福 (1985)    
    開心三響砲 (1985)    
    猛鬼迫人 (1985)    
    少年蘇乞兒 (1985)    
    心動 (1986)    
    省港旗兵續集兵分兩路 (1987)    
    江湖龍虎門 (1987)    
    精裝追女仔 (1987)    
    心跳一百 (1987)    
    呷醋大丈夫 (1987)    
    盡訴心中情 (1988)    
    公子多情 (1988)    
    法內情大結局 (1989)    
    鬼媾人 (1989)    
    嘩鬼住正隔籬 (1990)    
    摩登如來神掌 (1990)    
    賭聖 (1990)    
    老表發錢寒 (1991)    
    跛豪 (1991)    
    著牛仔褲的鍾馗 (1991)    
    鹿鼎記 (1992)    
    賭城大亨之新哥傳奇 (1992)    
    逃學外傳 (1992)    
    濟公 (1993)    
    劍奴 (1993)    
    新不了情 (1993) ... 阿敏外婆
    刀 (1995)    
    花樣年華 (2000) ... 王媽
    我老婆唔夠秤 (2002)