Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
寧瀛
Ning Ying  ♀

 
Filmography (1988-2015)
 
  攝影 (1 film)
    無窮動 (2005)    
  監製 (1 film)
    石器時代 (2013)    
  副導演 (1 film)
    銀蛇謀殺案 (1988)    
  導演 (10 films)
    找樂 (1993)    
    民警故事 (1995)    
    夏日暖洋洋 (2000)    
    希望之旅 (2002)    
    無窮動 (2005)    
    A麵B麵 (2010)    
    天上人 (2010)    
    警察日記 (2013)    
    功夫俠 (2013)    
    浪漫天降 (2015)    
  剪接 (3 films)
    民警故事 (1995)    
    無窮動 (2005)    
    A麵B麵 (2010)    
  出品人 (1 film)
    無窮動 (2005)    
  編劇 (6 films)
    找樂 (1993)    
    民警故事 (1995)    
    夏日暖洋洋 (2000)    
    無窮動 (2005)    
    警察日記 (2013)    
    浪漫天降 (2015)