Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳康寧(1)
Alex Ng Hong-Ling  ♂
Aliases:  陸民三,  陸亦生,  陸赤三





 
Filmography (1982-1998)
 
  演員 (29 films)
    八彩林亞珍 (1982)    
    殺出西營盤 (1982)    
    省港旗兵 (1984)    
    開心三響砲 (1985)    
    天使出更 (1985)    
    殺妻二人組 (1986)    
    豬仔出更 (1986)    
    午夜麗人 (1986)    
    英雄好漢 (1987)    
    省港旗兵續集兵分兩路 (1987)    
    江湖龍虎鬥 (1987)    
    1哥 (1987)    
    天賜良緣 (1987)    
    江湖情 (1987)    
    鬼新娘 (1987)    
    龍虎風雲 (1987)    
    月亮 星星 太陽 (1988)    
    公子多情 (1988)    
    我在黑社會的日子 (1989)    
    省港旗兵第三集 (1989)    
    最佳男朋友 (1989)    
    賭俠 (1990)    
    虎膽女兒紅 (1990)    
    皇家師姐之中間人 (1990)    
    一本漫畫闖天涯 (1990) ... 韋傑手下
    最佳賊拍檔 (1990)    
    積奇瑪莉 (1992)    
    孟波 (1996) ... 海怪
    香港大夜總會 (1998)