Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
唐裕太(1)
Tommy Tong Yue-Tai  ♂
Aliases:  唐裕泰
 
Filmography (1984-2015)
 
  攝影 (23 films)
    忍無可忍 (1984)    
    忍者大決鬥 (1984)    
    洪門鬥惡者 (1985)    
    猛龍煞星 (1985)    
    東方巨龍 (1988)    
    天外天小子 (1988)    
    小俠龍捲風 (1989)    
    天師叔叔 (1990)    
    女賭神 (1992)    
    靈幻少女 (1992)    
    警花與流鶯 (1993)    
    小鬼奇兵 (1995)    
    街頭殺手 (1996)    
    新金瓶梅第五卷 (1996)    
    金瓶梅 (1996)    
    新金瓶梅第二卷 (1996)    
    新金瓶梅第四卷 (1996)    
    新金瓶梅第一卷 (1996)    
    新金瓶梅第三卷 (1996)    
    威龍保鏢 (1999)    
    情不容義 (2000)    
    劍河 (2014)    
    男人製造 (2015)    
  演員 (1 film)
    小鬼奇兵 (1995)