Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
趙鷺江
Chiu Lo-Kong
Aliases:  趙路江,  趙鷺光,  趙魯江,  魯江




 
Filmography (1968-1996)
 
  副導演 (28 films)
    玉面飛狐 (1968)    
    十二金錢鏢 (1969)    
    大羅劍俠 (1970)    
    蕭十一郎 (1971)    
    硬漢 (1972)    
    小老虎 (1973)    
    綽頭狀元 (1974)    
    狼狽為奸 (1974)    
    唐山猛虎 (1974)    
    一網打盡 (1974)    
    小山東到香港 (1975)    
    心魔 (1975)    
    少林木人巷 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    劍花煙雨江南 (1977)    
    飛渡捲雲山 (1978)    
    拳精 (1978)    
    龍拳 (1979)    
    奇門遁甲 (1982)    
    A計劃 (1983)    
    快餐車 (1984)    
    警察故事 (1985)    
    奇蹟 (1989)    
    西環的故事 (1990)    
    舞台姊妹 (1990)    
    飛鷹計劃 (1991)    
    黃飛鴻之鬼腳七 (1993)    
    重案組 (1993)    
  導演 (3 films)
    至尊威龍 (1980)    
    菩提幽魂 (1993)    
    街頭殺手 (1996)    
  執行導演 (1 film)
    笑拳怪招 (1979)    
  演員 (7 films)
    小老虎 (1973)    
    綽頭狀元 (1974)    
    小山東到香港 (1975)    
    少林木人巷 (1976)    
    龍拳 (1979)    
    龍騰虎躍 (1983)    
    黃飛鴻之鬼腳七 (1993)    
  編劇 (1 film)
    驅魔道長 (1993)