Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
張正湧
Cheung Ching-Yung  ♂
Aliases:  張正勇





 
Filmography (1989-1998)
 
  演員 (26 films)
    企業流氓 (1989)    
    色戒 (1991)    
    那根所有權 (1991)    
    毒狼 (1992)    
    沒大沒小 (1992)    
    情慾世界 (1992)    
    情慾戰場 (1993)    
    '93街頭霸王 (1993)    
    人肉臘腸 (1993)    
    春風少年兄 (1993)    
    波霸總動員 (1993)    
    兼差女郎 (1993)    
    慾獸 (1994)    
    野王蜂 (1995)    
    黑道追緝令 (1995)    
    魔鬼天使 (1995)    
    玫瑰性殺手 (1996)    
    步步殺機 (1996)    
    四個不平凡的少年 (1996)    
    江湖情仇 (1996)    
    人頭肉骨茶麵 (1996)    
    黑幫花剌 (1996)    
    終極火線 (1997)    
    職業情人 (1997)    
    向殺手挑戰 (1997)    
    危險關係 (1998)