Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林子雄
Lam Ji-Hung
 
Filmography (1992-2017)
 
  製片 (19 films)
    錦繡前程 (1994)    
    四個自殺的少女 (1995)    
    洪興仔之江湖大風暴 (1996)    
    港督最後一個保鑣 (1996)    
    神偷諜影 (1997)    
    渾身是膽 (1998)    
    幻影特攻 (1998)    
    星願 (1999)    
    玻璃樽 (1999)    
    東京攻略 (2000)    
    芭啦芭啦櫻之花 (2001)    
    想飛 (2002)    
    失憶界女王 (2003)    
    飛鷹 (2004)    
    三岔口 (2005)    
    戰•鼓 (2007)    
    全城戒備 (2010)    
    夏日樂悠悠 (2011)    
    掃毒 (2013)    
  副導演 (16 films)
    鬼打鬼之黃金道士 (1992)    
    追男仔 (1993)    
    水滸傳之英雄本色 (1993)    
    非洲超人 (1994)    
    賭神3之少年賭神 (1996)    
    龍在少林 (1996)    
    我是誰 (1998)    
    小李飛刀之飛刀外傳 (2000)    
    特警新人類2 (2000)    
    20:30:40 (2004)    
    色,戒 (2007)    
    如夢 (2009)    
    流浪漢世界盃 (2009)    
    舞吧!昴 (2009)    
    迷離夜 (2013)    
    三城記 (2015)    
  導演 (1 film)
    西大天王 (1993)    
  場記 (3 films)
    俠聖 (1992)    
    甩皮鬼 (1992)    
    我是誰 (1998)    
  執行監製 (1 film)
    喵星人 (2017)