Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳京
Jacky Wu Jing  ♂





 
Filmography (1996-2019)
 
  監製 (1 film)
    戰狼 (2015)    
  導演 (3 films)
    狼牙 (2008)    
    戰狼 (2015)    
    戰狼 II (2017)    
  演員 (27 films)
    太極拳 (1996)    
    新少林寺 (2000) ... 覺遠
    蜀山傳 (2001) ... 廉刑
    醉馬騮 (2003)    
    殺破狼 (2005) ... 殺手阿Jack
    黑拳 (2006) ... 高崗
    雙子神偷 (2007) ... 劉曦/劉晨
    男兒本色 (2007) ... 天養生
    奪帥 (2008) ... 駱天虹 / 天虹
    狼牙 (2008) ... 阿布
    神鬼傳奇3 (2008)    
    我的最愛 (2008) ... 琪男友
    機器俠 (2009) ... K-88
    全城戒備 (2010) ... 孫皓
    越光寶盒 (2010) ... 守門兵長
    愛情36計 (2010) ... 吳杰倫
    西風烈 (2010) ... 楊曉明
    新少林寺 (2011) ... 少僧淨能
    開心魔法 (2011) ... 畢野武
    不二神探 (2013) ... 保險員
    分手大師 (2014)    
    殺破狼II (2015) ... 志傑
    戰狼 (2015)    
    大話西遊3 (2016)    
    危城 (2016)    
    戰狼 II (2017)    
    流浪地球 (2019)    
  出品人 (3 films)
    戰狼 (2015)    
    戰狼 II (2017)    
    流浪地球 (2019)    
  編劇 (2 films)
    戰狼 (2015)    
    戰狼 II (2017)