Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
秦小珍
Janet Chun Siu-Jan  ♀
Aliases:  泰小珍


 
Filmography (1989-2015)
 
  副導演 (15 films)
    神經刀與飛天貓 (1993)    
    新不了情 (1993)    
    壞孩子俱樂部 (1995)    
    浪漫風暴 (1996)    
    飛虎 (1996)    
    熱血最強 (1997)    
    天地雄心 (1997)    
    天旋地戀 (1999)    
    公元2000 AD (2000)    
    千機變II花都大戰 (2004)    
    神話 (2005)    
    天生一對 (2006)    
    長江七號 (2008)    
    畫皮 (2008)    
    蘇乞兒 (2010)    
  故事 (1 film)
    內衣少女 (2008)    
  導演 (11 films)
    內衣少女 (2008)    
    撲克王 (2009)    
    人間喜劇 (2010)    
    翡翠明珠 (2010)    
    最強囍事 (2011)    
    八星報喜 (2012)    
    四大名捕2 (2012)    
    四大名捕 (2012)    
    四大名捕大結局 (2014)    
    霾沒了 (2014)    
    陪安東尼度過漫長歲月 (2015)    
  演員 (1 film)
    G4特工 (1997)    
  場記 (5 films)
    喋血雙雄 (1989)    
    喋血街頭 (1990)    
    非常偵探 (1994)    
    壞孩子俱樂部 (1995)    
    浪漫風暴 (1996)    
  策劃 (9 films)
    江湖告急 (2000)    
    絕世好Bra (2001)    
    戀愛起義 (2001)    
    野獸之瞳 (2001)    
    絕世好B (2002)    
    豪情 (2003)    
    戀上你的床 (2003)    
    戲王之王 (2007)    
    神鎗手 (2009)    
  服裝 (3 films)
    辣手神探 (1992)    
    上海皇帝之雄霸天下 (1993)    
    歲月風雲之上海皇帝 (1993)    
  執行監製 (2 films)
    魂魄唔齊 (2002)    
    黑夜 (2006)    
  編劇 (6 films)
    喋血街頭 (1990)    
    縱橫四海 (1991)    
    天旋地戀 (1999)    
    戲王之王 (2007)    
    內衣少女 (2008)    
    人間喜劇 (2010)