Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陶雲
Tiu Wan
 
Filmography (1983-2001)
 
  副導演 (15 films)
    畫中仙 (1988)    
    神探父子兵 (1988)    
    師姐大晒 (1989)    
    一眉道人 (1989)    
    我在黑社會的日子 (1989)    
    倩女幽魂II人間道 (1990)    
    笑傲江湖 (1990)    
    豪門夜宴 (1991)    
    倩女幽魂III 道道道 (1991)    
    新龍門客棧 (1992)    
    黃飛鴻之二男兒當自強 (1992)    
    黃飛鴻之四王者之風 (1993)    
    黃飛鴻之三獅王爭霸 (1993)    
    大三元 (1996)    
    新上海灘 (1996)    
  場記 (7 films)
    妖魂 (1983)    
    魔殿屠龍 (1984)    
    愛奴新傳 (1984)    
    行錯姻緣路 (1984)    
    奇緣 (1986)    
    皇家戰士 (1986)    
    倩女幽魂 (1987)    
  策劃 (7 films)
    梁祝 (1994)    
    刀 (1995)    
    暗戰 (1999)    
    我愛777 (1999)    
    笨小孩 (2000)    
    老夫子2001 (2001)    
    蜀山傳 (2001)    
  編劇 (1 film)
    大三元 (1996)