Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
袁富華
Ben Yuen Foo-Wa  ♂





 
Filmography (1995-2018)
 
  演員 (47 films)
    偷錯隔牆花 (1995)    
    人間有情 (1995)    
    南海十三郎 (1997)    
    龍在江湖 (1998)    
    喜劇之王 (1999)    
    新家法 (1999)    
    創業玩家 (2000)    
    藍煙火 (2000) ... 反貪組陳 SIR
    重裝警察 (2001)    
    同居蜜友 (2001)    
    不死情謎 (2001)    
    常在我心 (2001)    
    夕陽天使 (2002)    
    飛虎雄師 (2002)    
    新紮師妹 (2002)    
    見鬼 (2002) ... 程 Sir
    想飛 (2002) ... 紋身師傅
    救命 (2004) ... 主診醫生
    愛•作戰 (2004) ... 二哥
    2046 (2004)    
    神經俠侶 (2005)    
    地老天荒 (2006)    
    超班寶寶 (2006)    
    傷城 (2006) ... 黃明
    地獄第19層 (2007) ... 春雨繼父
    第一誡 (2008) ... 連環殺手
    竊聽風雲 (2009)    
    天水圍的夜與霧 (2009) ... 高級警司
    霧 (2010)    
    毋、亡我 (2010)    
    飛砂風中轉 (2010) ... 堅料叔
    竊聽風雲2 (2011) ... 馬卓群
    車手 (2012)    
    浮城 (2012) ... 泉夫
    我老婆唔夠秤II:我老公唔生性 (2012)    
    迷離夜 (2013) ... 老軍裝警員
    末日派對 (2013)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    十年 (2015)    
    赤道 (2015)    
    使徒行者 (2016)    
    樹大招風 (2016) ... 陳科
    驚心破 (2016)    
    拆彈專家 (2017)    
    黑白迷宮 (2017)    
    29+1 (2017)    
    翠絲 (2018)