Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
袁富華
Ben Yuen Foo-Wa  ♂





 
Filmography (1995-2019)
 
  演員 (51 films)
    人間有情 (1995)    
    偷錯隔牆花 (1995)    
    南海十三郎 (1997)    
    龍在江湖 (1998)    
    新家法 (1999)    
    喜劇之王 (1999)    
    創業玩家 (2000)    
    藍煙火 (2000) ... 反貪組陳 SIR
    常在我心 (2001)    
    重裝警察 (2001)    
    同居蜜友 (2001)    
    不死情謎 (2001)    
    新紮師妹 (2002)    
    見鬼 (2002) ... 程 Sir
    想飛 (2002) ... 紋身師傅
    夕陽天使 (2002)    
    飛虎雄師 (2002)    
    救命 (2004) ... 主診醫生
    愛•作戰 (2004) ... 二哥
    2046 (2004)    
    神經俠侶 (2005)    
    超班寶寶 (2006)    
    傷城 (2006) ... 黃明
    地老天荒 (2006)    
    地獄第19層 (2007) ... 春雨繼父
    第一誡 (2008) ... 連環殺手
    天水圍的夜與霧 (2009) ... 高級警司
    竊聽風雲 (2009)    
    飛砂風中轉 (2010) ... 堅料叔
    霧 (2010)    
    毋、亡我 (2010)    
    竊聽風雲2 (2011) ... 馬卓群
    浮城 (2012) ... 泉夫
    我老婆唔夠秤II:我老公唔生性 (2012)    
    車手 (2012)    
    末日派對 (2013)    
    迷離夜 (2013) ... 老軍裝警員
    竊聽風雲3 (2014)    
    赤道 (2015)    
    十年 (2015)    
    樹大招風 (2016) ... 陳科
    驚心破 (2016)    
    使徒行者 (2016)    
    29+1 (2017)    
    拆彈專家 (2017)    
    黑白迷宮 (2017)    
    脫皮爸爸 (2018)    
    翠絲 (2018) ... 打鈴哥 (花艷紅)
    對倒 (2018)    
    掃毒2天地對決 (2019)    
    廉政風雲 (2019) ... 葉永強