Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
周影
Zhou Ying (1)
 
Filmography (1985-2013)
 
  演員 (1 film)
    豪門夜宴 (1991)    
  剪接 (28 films)
    絕處逢生 (1985)    
    特別手術室 (1988)    
    遭遇激情 (1991)    
    白衣俠女 (1992)    
    北京痴男怨女 (1993)    
    鳳凰琴 (1994)    
    陽光燦爛的日子 (1994)    
    永失我愛 (1994)    
    混在北京 (1996)    
    甲方乙方 (1997)    
    不見不散 (1998)    
    沒完沒了 (1999)    
    一聲嘆息 (2000)    
    大腕 (2001)    
    天上的戀人 (2002)    
    和你在一起 (2002)    
    婼瑪的十七歲 (2002)    
    玉觀音 (2003)    
    手機 (2003)    
    心急吃不了熱豆腐 (2005)    
    無極 (2005)    
    芳香之旅 (2006)    
    別拿自己不當乾部 (2007)    
    離別也是愛 (2007)    
    梅蘭芳 (2008)    
    鞦喜 (2009)    
    風過菜花黃 (2012)    
    不肯去觀音 (2013)    
  場記 (1 film)
    絕處逢生 (1985)