Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳光榮
Comfort Chan Kwong-Wing  ♂
 
Filmography (1994-2019)
 
  配樂 (75 films)
    姊妹情深 (1994)    
    蜘蛛女 (1995)    
    飛虎 (1996)    
    天地雄心 (1997)    
    愛上100%英雄 (1997)    
    98古惑仔之龍爭虎鬥 (1998)    
    風雲─雄霸天下 (1998)    
    中華英雄 (1999)    
    我愛777 (1999)    
    烈火戰車2極速傳說 (1999)    
    勝者為王 (2000)    
    決戰紫禁之巔 (2000)    
    BadBoy特攻 (2000)    
    一見鍾情 (2000)    
    友情歲月山雞故事 (2000)    
    有情飲水飽 (2001)    
    拳神 (2001)    
    不死情謎 (2001)    
    九龍冰室 (2001)    
    無間道 (2002)    
    衛斯理之藍血人 (2002)    
    赤裸特工 (2002)    
    當男人變成女人 (2002)    
    安娜與武林 (2003)    
    無間道II (2003)    
    無間道III (2003)    
    咒樂園 (2003)    
    老鼠愛上貓 (2003)    
    千機變 (2003)    
    餃子 (2004)    
    救命 (2004)    
    三更2 (2004)    
    六壯士 (2004)    
    見習黑玫瑰 (2004)    
    大佬愛美麗 (2004)    
    殺破狼 (2005)    
    頭文字D (2005)    
    雛菊 (2006)    
    傷城 (2006)    
    投名狀 (2007)    
    馬己仙峽道 (2007)    
    導火線 (2007)    
    大搜查之女 (2008)    
    遊龍戲鳳 (2009)    
    竊聽風雲 (2009)    
    十月圍城 (2009)    
    李小龍 (2010)    
    人在囧途 (2010)    
    夜行俠陳真 (2010)    
    不再讓你孤單 (2011)    
    武術 (2011)    
    竊聽風雲2 (2011)    
    時間檔案館 (2012)    
    聽風者 (2012)    
    血滴子 (2012)    
    大上海 (2012)    
    太極俠 (2013)    
    賭城風雲 (2014)    
    分手100次 (2014)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    殺破狼II (2015)    
    賭城風雲II (2015)    
    消失的兇手 (2015)    
    絕地逃亡 (2016)    
    賭城風雲III (2016)    
    辣警霸王花 (2016)    
    決戰食神 (2017)    
    殺破狼.貪狼 (2017)    
    追龍 (2017)    
    非凡任務 (2017)    
    建軍大業 (2017)    
    低壓槽 (2018)    
    黃金兄弟 (2018)    
    武林怪獸 (2019)    
    飛馳人生 (2019)