Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
大口何
Tai Hau-Ho  ♀
Aliases:  Big Mouth Ho,  何留韻





 
Filmography (1934-1963)
 
  演員 (192 films)
    泣荊花 (1934) ... 玉棠後母
    生活 (1935)    
    毒玫瑰 (1935)    
    大傻出城 (1935)    
    摩登新娘 (1935)    
    俏郎君 (1935)    
    糊塗外父 (1935) ... 母親
    女賊蘭娘 (1936)    
    絮果蘭因 (1936)    
    同心結 (1936)    
    新青年 (1936)    
    人言可畏 (1936)    
    海底針 (1936)    
    抵抗 (1936)    
    惡家姑 (1936)    
    鄉下佬尋仔 (1936)    
    海國皇后 (1936)    
    妻多夫賤 (1936) ... 正室
    荼薇香 (1936)    
    山東響馬 (1936) ... 店主婆
    孤寒財主 (1936)    
    俏郎君下集 (1936)    
    翻天覆地 (1936) ... 三姑
    兒女債 (1936)    
    鄉下女艷史 (1937)    
    三喜臨門 (1937)    
    七姊妹 (1937)    
    大戰之前夜 (1937)    
    夜明珠 (1937)    
    天下為公 (1937)    
    契女的秘密 (1937)    
    神出鬼沒 (1937)    
    賣油郎獨佔花魁 (1937)    
    財運亨通 (1937)    
    珠江風月 (1937)    
    廣東王先生 (1937) ... 王師母
    鄉下婆從軍 (1937)    
    製造國民 (1937)    
    唐伯虎點秋香 (1937)    
    荒唐老爺 (1937)    
    銀月金星 (1937)    
    沙漠之花 (1937) ... 班主妻
    鴻運當頭 (1937)    
    公子哥兒 (1937)    
    人生曲 (1937) ... 萬誠妻
    做人難 (1937)    
    正一孤寒種 (1938)    
    血淚灑情天 (1938)    
    好女十八嫁 (1938)    
    三千女明星 (1938) ... 六嬸
    錯點鴛鴦 (1938)    
    戰士情花 (1938) ... 陳伊氏
    捨子奉姑 (1938)    
    拗碎靈芝 (1938)    
    七朵鮮玫瑰 (1938)    
    錢作怪 (1938)    
    紅伶悲歌 (1938)    
    乞米養家姑 (1938)    
    陳萬年再世姻緣 (1938) ... 何大榮妻
    扭紋柴 (1938)    
    如意吉祥 (1938)    
    孟麗君 (1938)    
    理想未婚妻 (1938)    
    周氏反嫁 (1938) ... 周氏
    方世玉打擂台 (1938) ... 五枚道姑
    三娘汲水 (1938)    
    十二寡婦 (1939)    
    烏衣隊 (1939)    
    續扭紋柴 (1939)    
    鬥氣夫妻 (1939)    
    羅卜救母 (1939) ... 傅羅卜母
    枕頭狀 (1939)    
    好女十八嫁續集 (1939)    
    歌女白牡丹 (1939)    
    十月芥菜 (1939)    
    續七朵鮮玫瑰 (1939)    
    冤鬼復仇記 (1939)    
    老婆奴 (1939)    
    女人世界 (1939)    
    莊子試妻 (1939)    
    春情烈火 (1939)    
    鍾無艷 (1939) ... 鍾無艷
    半面西施 (1939)    
    夢遊仙境 (1939)    
    銷魂柳 (1940)    
    觀音化銀 (1940) ... 蔡母
    荒江女俠第一集大破韓家莊 (1940)    
    雲南起義 (1940)    
    石鬼仔出世 (1940)    
    呂四娘 (1940)    
    添丁發財 (1940)    
    偷渡虎狼關 (1940)    
    錦繡前程 (1941)    
    前程萬里 (1941)    
    千金之子 (1941)    
    江上琵琶 (1941)    
    卿何薄命 (1941)    
    雪姑七友 (1941) ... 生白果
    街頭博士 (1941)    
    燕雙飛 (1941)    
    前路光榮 (1941) ... 李少華妻
    大鄉里 (1941)    
    錦上添花 (1941)    
    喜事重重 (1941)    
    黑市姑爺 (1946)    
    麗春花 (1947)    
    萬紫千紅 (1948)    
    飛金剛大戰牛魔王 (1948) ... 刁氏
    歡天喜地 (1948)    
    風流女賊 (1948) ... 何媽
    吉人天相 (1948)    
    冷月照郎歸 (1948)    
    步步高陞 (1948)    
    樊龍彩鳳 (1948) ... 六姨媽
    四大天王 (1948)    
    神秘婦人心 (1948) ... 何太太
    萬緣叢中一點紅 (1948)    
    戲迷姑爺 (1948) ... 陶母
    兩個煙精掃長堤 (1948) ... 趙母
    情淚種情花 (1948)    
    武松大鬧獅子樓 (1948)    
    方世玉胡惠乾三探武當山 (1949)    
    啞老婆 (1949)    
    周氏反嫁 (1949)    
    朱賣臣分妻 (1949)    
    齊宣王與鍾無艷(上集) (1949)    
    夜祭雷峰塔 (1949)    
    姑嫂墳 (1949)    
    生死同心 (1949) ... 三姑
    慈母殺嬌兒 (1949)    
    甘羅拜相 (1949) ... 六婆
    肉陣葬龍沮 (1949) ... 漂母
    賣肉救家姑 (1949)    
    連生貴子 (1949) ... 嚴韓氏
    石鬼仔出世 (1949)    
    方世玉火燒紅雲寺 (1949)    
    地獄金龜 (1949) ... 撐雞四
    寶玉憶晴雯 (1949)    
    黃飛鴻傳(下集大結局) (1949) ... 蓋妻
    大鬧粉蛩 (1949) ... 張勇
    齊宣王與鍾無艷(下集) (1949)    
    一生兒女債 (1949)    
    武則天 (1949)    
    萬里長城 (1949)    
    金絲蝴蝶 (1949)    
    倫文敘賣菜 (1949)    
    五福臨門 (1950) ... 大嬸
    柳姐與沙塵超 (1950)    
    神俠金羅漢 (1950)    
    女三劍俠 (1950)    
    方世玉擂台招親(下集大結局) (1950)    
    真假方世玉 (1950)    
    扭紋柴 (1950)    
    關東九俠(二集) (1950)    
    龍虎渡姜公 (1950)    
    烏龍夫妻 (1950)    
    黃飛鴻傳第三集:血戰流花橋 (1950)    
    妻多夫賤 (1950)    
    慈雲太子走國 (1950)    
    方世玉擂台招親(上集) (1950)    
    關東九俠 (1950)    
    方世玉大破白蓮教 (1950)    
    武潘安大鬧三門街 (1950)    
    方世玉血戰陰陽洞 (1950) ... 五枚大師
    楚雲雪夜盜檀郎 (1950)    
    黃飛鴻傳第四集:梁寬歸天 (1950)    
    七虎渡金灘(上集) (1951)    
    范斗 (1951)    
    三打祝家莊(上集) (1951) ... 顧大嫂
    七虎渡金灘(下集) (1951)    
    失魂魚 (1951)    
    方世玉遠征巨靈峰 (1951)    
    嫁錯金龜婿 (1951) ... 四嬸
    無敵連環鏢 (1951)    
    對錯親家 (1951) ... 靚女
    三打祝家莊(下集) (1951)    
    梁山伯再會祝英台 (1952)    
    新雷峰塔 (1952)    
    春色滿華堂 (1952)    
    歌唱方世玉打擂台(下集) (1952)    
    點錯鴛鴦譜 (1952)    
    生包公夜審奸郭槐 (1952)    
    從心所欲 (1952)    
    拉車被辱 (1953)    
    蠻女鬥七雄 (1955)    
    五虎將 (1955) ... 阿芬母
    倒亂乾坤 (1956)    
    呂蒙正祭灶 (1956)    
    十三妹大鬥能仁寺 (1957)    
    柳毅傳書 (1958)    
    可憐的媽媽 (1961)    
    還我山河還我妻 (1963)