Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
路明(1)
Liu Ming (1)  ♀





 
Filmography (1936-1960)
 
  演員 (33 films)
    化身姑娘續集 (1936)    
    廣陵潮 (1936)    
    化身姑娘 (1936)    
    彈性女兒 (1937)    
    風流冤魂 (1938)    
    紅粉飄零 (1939)    
    影城記 (1939)    
    神秘夫人 (1939)    
    女子公寓 (1939)    
    木蘭從軍 (1939)    
    香江歌女 (1939)    
    薛仁貴與柳迎春 (1940)    
    打漁殺家 (1940)    
    刺秦王 (1940)    
    風塵情侶 (1941)    
    閨怨 (1941)    
    黑俠 (1941) ... 李青薇
    天作之合 (1941)    
    白雲塔 (1941)    
    情人四萬萬 (1941)    
    美人計 (1941) ... 孫尚香
    蓬門碧玉 (1942)    
    天堂春夢 (1947)    
    春滿華堂 (1948)    
    三人行 (1948)    
    何處不相逢 (1948)    
    黑俠與李青薇 (1948) ... 李青薇
    狼虎之戀 (1949)    
    千鈞一髮 (1949) ... 王素英
    未出嫁的媽媽 (1949) ... 葉曼華
    荊軻刺秦皇 (1949)    
    銀海千秋 (1953)    
    偷天換日 (1960)