Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
錢江漢
Cub Chin Kong-Hon  ♂
Aliases:  七條





 
Filmography (1985-2017)
 
  製片 (2 films)
    少年與英雄 (1994)    
    阿孖有難 (2004)    
  副導演 (35 films)
    摩登仙履奇緣 (1985)    
    歡樂5人組 (1987)    
    爛賭英雄 (1987)    
    胭脂扣 (1988)    
    愛的逃兵 (1988)    
    福星闖江湖 (1989)    
    說謊的女人 (1989)    
    精裝追女仔之3狼之一族 (1989)    
    滾滾紅塵 (1990)    
    警察扒手兩家親 (1990)    
    上海1920 (1991)    
    英雄地之小刀會 (1992)    
    七月十四 (1993)    
    錯愛 (1994)    
    正月十五之一生一世 (1994)    
    四月四日 (1997)    
    天才與白痴 (1997)    
    半生緣 (1997)    
    我愛你 (1998)    
    甜言蜜語 (1999)    
    BadBoy特攻 (2000)    
    陰陽路柒撞到正 (2000)    
    慾望之城 (2001)    
    狂野臥底 (2002)    
    見鬼 (2002)    
    妖夜迴廊 (2003)    
    阿孖有難 (2004)    
    30分鐘戀愛 (2004)    
    見鬼10 (2005)    
    雙子 (2005)    
    鬼域 (2006)    
    愛鬥大 (2008)    
    風雲2 (2009)    
    撕票風雲 (2010)    
    繡花鞋 (2012)    
  導演 (4 films)
    有隻僵屍暗戀你 (2008)    
    嚇死你! (2008)    
    愛鬥大 (2008)    
    臨終囧事 (2013)    
  配樂 (2 films)
    正月十五之一生一世 (1994)    
    終身大事 (1995)    
  演員 (13 films)
    歡樂5人組 (1987)    
    說謊的女人 (1989)    
    七月十四 (1993)    
    戰狼傳說 (1997)    
    鎗火 (1999)    
    唔該借歪!! (2000)    
    陰陽路柒撞到正 (2000)    
    見鬼 (2002) ... 戴帽小孩父
    狂野臥底 (2002)    
    死亡寫真 (2004)    
    森冤 (2007) ... 監制
    C+偵探 (2007)    
    嚇死你! (2008) ... 王存
  場記 (2 films)
    鬼馬飛人 (1985)    
    開心快活人 (1987)    
  策劃 (5 films)
    正月十五之一生一世 (1994)    
    四月四日 (1997)    
    森冤 (2007)    
    愛鬥大 (2008)    
    決戰食神 (2017)    
  編劇 (6 films)
    危情羔羊 (1993)    
    戰狼傳說 (1997)    
    斗室96小時 (2003)    
    鬼域 (2006)    
    森冤 (2007)    
    嚇死你! (2008)