Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
翁秀蘭
Shirley Yung Sau-Lan  ♀
 
Filmography (1994-2019)
 
  製片 (12 films)
    晚9朝5 (1994)    
    霓紅光管高高掛女子公寓 (1994)    
    青春火花 (1994)    
    風塵三女俠 (1994)    
    空中小姐 (1995)    
    現代蠱惑仔 (1995)    
    四級殺人狂 (1995)    
    偶遇 (1995)    
    夜半一點鐘 (1995)    
    黃飛鴻之西域雄獅 (1997)    
    圍城 (2008)    
    怪談 (2009)    
  聯合監製 (1 film)
    幼兒怨 (2018)    
  導演 (2 films)
    花街柳巷 (2015)    
    我老婆係明星 (2016)    
  策劃 (3 films)
    北京樂與路 (2001)    
    武術 (2008)    
    媽媽,我愛您 (2013)    
  執行監製 (1 film)
    如珠如寶 (2019)    
  監製 (9 films)
    愛尋迷 (2014)    
    大茶飯 (2014)    
    盂蘭神功 (2014)    
    花街柳巷 (2015)    
    四非 (2015)    
    沒女神探 (2015)    
    上身 (2015)    
    小姐誘心 (2015)    
    我老婆係明星 (2016)    
  製片經理 (1 film)
    單身部落 (2007)    
  演員 (2 films)
    圍城 (2008)    
    我老婆係明星 (2016) ... 電影公司高層
  編劇 (2 films)
    花街柳巷 (2015)    
    上身 (2015)