Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王志安
Otto Wong Chi-On  ♂
Aliases:  Otto,  EO2





 
Filmography (1995-2017)
 
  演員 (38 films)
    焚獸之都 (2002)    
    飛虎雄師 (2002)    
    飛虎雄師之中環茶室兇殺案 (2002) ... 冇方向
    飛虎雄師之復仇 (2003) ... 冇方向
    飛虎雄師之邊緣人 (2003) ... 冇方向
    飛虎雄師之點指兵兵 (2003) ... 冇方向
    大丈夫 (2003) ... 記者
    飛虎雄師之英雄本色 (2003) ... 冇方向
    飛虎雄師之槍王行動 (2003) ... 冇方向
    飛虎雄師之劫金風暴 (2003) ... 冇方向
    飛虎雄師之救世者 (2003) ... 冇方向
    一切由零開始 (2003)    
    飛虎雄師之再戰江湖 (2003) ... 冇方向
    PTU女警之偶然陷阱 (2005) ... 誇張
    魔幻賭船 (2005)    
    雀聖2自摸天后 (2005)    
    黑白戰場 (2005) ... 龜
    死心不息 (2006)    
    半醉人間 (2006) ... Daniel
    一樓一鬼 (2007)    
    危險人物 (2007)    
    小心眼 (2007)    
    單身部落 (2007)    
    美女食神 (2007) ... 綁匪
    硬漢 (2008)    
    蠍子 (2008)    
    機動部隊伙伴 (2008)    
    機動部隊絕路 (2008)    
    流浪漢世界盃 (2009) ... Paul 少
    七十二家房客 (2010) ... 秋田館送貨員
    我愛香港 (2011) ... 杜氏一族
    戀夏戀夏戀戀下 (2011) ... 跳樓者
    2012我愛HK喜上加囍 (2012) ... Roberto保鏢
    等我愛你 (2012) ... Alex
    2013 我愛HK恭囍發財 (2013) ... 王二廚
    奇緣灰姑娘 (2014)    
    刑警兄弟 (2016)    
    女士復仇 (2017)    
  編劇 (1 film)
    月牙兒 (1995)