Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳其遠
Chen Chi-Yuan
 
Filmography (1988-2018)
 
  監製 (1 film)
    老師,你會不會回來 (2017)    
  副導演 (1 film)
    變態殺人狂 (2000)    
  製片 (11 films)
    大頭仔 (1988)    
    風雨操場 (1989)    
    寒假有夠長 (1989)    
    新流星蝴蝶劍 (1993)    
    異域之未路英雄 (1993)    
    祖孫情 (1994)    
    蠟筆小小生 (1995)    
    赤裸天使 (1995)    
    魔鬼天使 (1995)    
    超級班長 (1996)    
    四個不平凡的少年 (1996)    
  出品人 (3 films)
    老師,你會不會回來 (2017)    
    鬼網 (2017)    
    比悲傷更悲傷的故事 (2018)