Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
吳家寶
Karbie Ng Ga-Bo
 
Filmography (1993-2001)
 
  監製 (2 films)
    第八宗罪 (1996)    
    9413 (1998)    
  演員 (2 films)
    真相 (1995)    
    自殺前14天 (1999) ... 婚紗店老闆娘
  策劃 (5 films)
    女子監獄1993 (1993)    
    真相 (1995)    
    馬路英雄II非法賽車 (1995)    
    金裝香蕉俱樂部 (1996)    
    鬼請你睇戲 (1999)    
  出品人 (1 film)
    鬼劇院之驚青艷女郎 (1996)    
  執行監製 (6 films)
    危情 (1993)    
    真相 (1995)    
    街女 (2000)    
    殺科 (2001)    
    七號差館 (2001)    
    正將 (2001)