Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
畢國智
Kenneth Bi Guo-Zhi  ♂


 
Filmography (1994-2013)
 
  副導演 (1 film)
    走火槍 (2002)    
  故事 (1 film)
    走火槍 (2002)    
  導演 (5 films)
    小奇蹟 (2001)    
    海南雞飯 (2004)    
    戰•鼓 (2007)    
    囡囡 (2010)    
    控城計 (2013)    
  配樂 (4 films)
    去年煙花特別多 (1998)    
    小奇蹟 (2001)    
    疊影殺機 (2001)    
    走火槍 (2002)    
  剪接 (5 films)
    香江花月夜 (1995)    
    小奇蹟 (2001)    
    戰•鼓 (2007)    
    囡囡 (2010)    
    控城計 (2013)    
  演員 (6 films)
    晚9朝5 (1994) ... 醫生
    香江花月夜 (1995) ... 阿星
    去年煙花特別多 (1998) ... 海灘被殺者
    買兇拍人 (2001) ... MTV 被殺目標
    走火槍 (2002)    
    怪獸學園 (2002) ... 大雄老師
  編劇 (4 films)
    小奇蹟 (2001)    
    海南雞飯 (2004)    
    戰•鼓 (2007)    
    控城計 (2013)