Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
文念中
Man Lim-Chung  ♂
 
Filmography (1995-2017)
 
  髮型 (1 film)
    情迷大話王 (2001)    
  美術 (43 films)
    金玉滿堂 (1995)    
    4面夏娃 (1996)    
    初纏戀后的二人世界 (1997)    
    心猿意馬 (1999)    
    心動 (1999)    
    神偷次世代 (2000)    
    戀愛起義 (2001)    
    男人四十 (2002)    
    想飛 (2002)    
    桃色 (2004)    
    公主復仇記 (2004)    
    救命 (2004)    
    20:30:40 (2004)    
    童夢奇緣 (2005)    
    伊莎貝拉 (2006)    
    傷城 (2006)    
    出埃及記 (2007)    
    破事兒 (2007)    
    綁架 (2007)    
    一個好爸爸 (2008)    
    竊聽風雲 (2009)    
    殺人犯 (2009)    
    維多利亞壹號 (2010)    
    月滿軒尼詩 (2010)    
    槍王之王 (2010)    
    志明與春嬌 (2010)    
    飛砂風中轉 (2010)    
    竊聽風雲2 (2011)    
    雪花與秘扇 (2011)    
    春嬌與志明 (2012)    
    聽風者 (2012)    
    風暴 (2013)    
    香港仔 (2014)    
    竊聽風雲3 (2014)    
    金雞SSS (2014)    
    那夜凌晨,我坐上了旺角開往大埔的紅Van (2014)    
    十二金鴨 (2015)    
    港囧 (2015)    
    同班同學 (2015)    
    消失的兇手 (2015)    
    暗色天堂 (2016)    
    明月幾時有 (2017)    
    春嬌救志明 (2017)    
  服裝 (12 films)
    金玉滿堂 (1995)    
    怪物 (2005)    
    鬼域 (2006)    
    我要成名 (2006)    
    安娜與安娜 (2007)    
    非誠勿擾 (2008)    
    槍王之王 (2010)    
    雪花與秘扇 (2011)    
    聽風者 (2012)    
    逆戰 (2012)    
    風暴 (2013)    
    偷天特務 (2016)