Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王宗賢
Nathan Wong Chung-Yin
 
Filmography (1995-2019)
 
  配樂 (24 films)
    紅番區 (1995)    
    警察故事4之簡單任務 (1996)    
    我是誰 (1998)    
    特警新人類 (1999)    
    雷霆戰警 (2000)    
    神話 (2005)    
    菲常完美 (2009)    
    戀愛通告 (2010)    
    形影不離 (2010)    
    我們約會吧 (2011)    
    黃金大劫案 (2012)    
    十二生肖 (2012)    
    無人區 (2013)    
    繡春刀 (2014)    
    唐人街·探案 (2015)    
    何以笙簫默 (2015)    
    左耳 (2015)    
    龍在哪裡? (2015)    
    小時代4:鳴鑽時代 (2015)    
    微微一笑很傾城 (2016)    
    小門神 (2016)    
    功夫瑜伽 (2017)    
    反轉人生 (2017)    
    瘋狂的外星人 (2019)