Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王宗賢
Nathan Wong Chung-Yin
 
Filmography (1995-2019)
 
  配樂 (24 films)
    紅番區 (1995)    
    警察故事4之簡單任務 (1996)    
    我是誰 (1998)    
    特警新人類 (1999)    
    雷霆戰警 (2000)    
    神話 (2005)    
    菲常完美 (2009)    
    戀愛通告 (2010)    
    形影不離 (2010)    
    我們約會吧 (2011)    
    黃金大劫案 (2012)    
    十二生肖 (2012)    
    無人區 (2013)    
    繡春刀 (2014)    
    小時代4:鳴鑽時代 (2015)    
    唐人街·探案 (2015)    
    何以笙簫默 (2015)    
    左耳 (2015)    
    龍在哪裡? (2015)    
    小門神 (2016)    
    微微一笑很傾城 (2016)    
    功夫瑜伽 (2017)    
    反轉人生 (2017)    
    瘋狂的外星人 (2019)