Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
詹德發
James Tsim Tak-Faat  ♂
 
Filmography (1993-2018)
 
  監製 (3 films)
    花橋榮記 (1998)    
    三城記 (2015)    
    狄仁傑之四大天王 (2018)    
  製片 (6 films)
    血濺紅燈區 (1993)    
    金錢本色 (1994)    
    青樓十二房 (1994)    
    橫紋刀劈扭紋柴 (1995)    
    叛逆情緣 (1995)    
    當男人變成女人 (2002)    
  故事 (1 film)
    愛的種籽 (1994)    
  演員 (3 films)
    驚變 (1996)    
    初戀拿喳麵 (2001)    
    內衣少女 (2008) ... 男酒客
  策劃 (3 films)
    天上人間 (1999)    
    有時跳舞 (2000)    
    慾望之城 (2001)    
  編劇 (1 film)
    愛的種籽 (1994)