Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李志佩
Lee Chi-Pooi  ♀
 
Filmography (1985-2015)
 
  監製 (3 films)
    前任攻略 (2014)    
    喜羊羊與灰太狼之飛馬奇遇記 (2014)    
    前任2:備胎反擊戰 (2015)    
  副導演 (1 film)
    勇闖天下 (1990)    
  製片 (13 films)
    打工狂想曲 (1989)    
    方世玉續集 (1993)    
    方世玉 (1993)    
    精武英雄 (1994)    
    中南海保鑣 (1994)    
    冒險王 (1996)    
    人間色相 (1996)    
    臥虎藏龍 (2000)    
    4X100 水著份子 (2001)    
    花好月圓 (2004)    
    2046 (2004)    
    韓城攻略 (2005)    
    渺渺 (2008)    
  場記 (7 films)
    扭計雜牌軍 (1986)    
    天官賜福 (1987)    
    神奇兩女俠 (1987)    
    魔高一丈 (1987)    
    吉屋藏嬌 (1988)    
    今夜星光燦爛 (1988)    
    夢過界 (1988)    
  策劃 (6 films)
    太極1從零開始 (2012)    
    十二生肖 (2012)    
    太極2:英雄崛起 (2012)    
    三城記 (2015)    
    鬼吹燈之尋龍訣 (2015)    
    天降雄獅 (2015)    
  服裝 (1 film)
    殭屍先生 (1985)    
  執行監製 (1 film)
    香港仔 (2014)