Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王晶晶(1)
Wong Jing-Jing (1)  ♀
Aliases:  黃晶晶(2)





 
Filmography (1976-1982)
 
  演員 (20 films)
    無法無天飛車黨 (1976)    
    官人我要 (1976)    
    勾魂降頭 (1976) ... 民女
    沙膽英 (1976)    
    老夫子 (1976)    
    龍門秘指 (1976)    
    天涯明月刀 (1976)    
    紅樓春夢 (1977)    
    廟街皇后 (1977)    
    黃飛鴻四大弟子 (1977)    
    阿Sir毒后老虎槍 (1977)    
    應召名冊 (1977)    
    蕩婦冤魂 (1977)    
    姦魔 (1977)    
    四二六 (1977)    
    走得快好世界 (1977)    
    架步串女古惑仔 (1977)    
    清宮大刺殺 (1978)    
    殺絕 (1978)    
    狼來了 (1982)