Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
莫少宗
Alex Mok Siu-Chung

 
Filmography (1994-2019)
 
  美術總監 (3 films)
    寒戰 (2012)    
    赤道 (2015)    
    寒戰II (2016)    
  美術顧問 (1 film)
    一家大晒 (2018)    
  美術 (35 films)
    死亡監獄 (1994)    
    戀情告急 (2004)    
    煎釀三寶 (2004)    
    鬼馬狂想曲 (2004)    
    喜馬拉亞星 (2005)    
    早熟 (2005)    
    最愛女人購物狂 (2006)    
    黑夜 (2006)    
    新紮師妹3 (2006)    
    色,戒 (2007)    
    葬禮渣Fit人 (2007)    
    戰•鼓 (2007)    
    惡男事件 (2008)    
    內衣少女 (2008)    
    花花型警 (2008)    
    絕代雙嬌 (2008)    
    再生號 (2009)    
    金錢帝國 (2009)    
    滅門 (2010)    
    惡胎 (2010)    
    殭屍新戰士 (2010)    
    婚前試愛 (2010)    
    美麗密令 (2010)    
    未來警察 (2010)    
    抱抱俏佳人 (2010)    
    極速天使 (2011)    
    逆戰 (2012)    
    3D急凍奇俠 (2013)    
    控城計 (2013)    
    衝鋒戰警 (2013)    
    不二神探 (2013)    
    青春鬥 (2014)    
    土豪520 (2015)    
    衝鋒車 (2015)    
    臥虎潛龍 (2019)    
  演員 (1 film)
    寒戰 (2012)    
  服裝 (3 films)
    葬禮渣Fit人 (2007)    
    美麗密令 (2010)    
    臥虎潛龍 (2019)