Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李強(1)
Li Chiang  ♂





 
Filmography (1969-1988)
 
  動作設計 (1 film)
    浪子神劍 (1979)    
  演員 (126 films)
    龍城十日 (1969)    
    歐陽德智鬥九花娘 (1969)    
    天下第一人 (1969)    
    莊子試妻 (1969)    
    路客與刀客 (1970)    
    神傘奇俠 (1970)    
    龍虎風雲 (1970)    
    十三條蟲 (1970)    
    三娘教子 (1970)    
    紅鬍子 (1971)    
    退票新娘 (1971)    
    太極劍決鬥武士刀 (1971)    
    萬里雄風 (1971)    
    黑白道 (1971)    
    追命殺手 (1971)    
    大地龍蛇 (1971)    
    挑戰 (1971)    
    奪命金劍 (1971)    
    鬼見愁決鬥獨臂刀王 (1971)    
    刺蠻王 (1971)    
    黑白傘 (1971)    
    隱身女俠 (1971)    
    五鬼奪魂 (1971)    
    飛龍山 (1971)    
    十萬金山 (1971)    
    大盜 (1972)    
    精忠報國 (1972)    
    馬素貞報兄仇 (1972)    
    盲俠鬥白狼 (1972)    
    縱橫天下 (1972)    
    驚天動地 (1972)    
    爬山虎 (1972)    
    硬碰硬 (1972)    
    潮州大兄 (1972)    
    女獨臂刀 (1972)    
    屠虎嶺 (1972)    
    燕子李三 (1972)    
    英雄膽 (1972)    
    上海灘 (1972)    
    一身是膽 (1972)    
    天王拳 (1972)    
    銅頭鐵臂 (1972)    
    江湖女兒 (1972)    
    夜女郎 (1972)    
    霸王拳 (1972)    
    潮州功夫 (1973)    
    飛虎小霸王 (1973)    
    十段高手 (1973)    
    盜皇陵 (1973)    
    眼中釘 (1973)    
    英雄本色 (1973)    
    死對頭 (1973)    
    戰神灘 (1973)    
    狂龍雪佌 (1973)    
    山東老娘 (1973)    
    怒雙衝冠 (1973)    
    摶命彈腿 (1973)    
    馬蘭飛人 (1973)    
    奇男子 (1973)    
    海員七號 (1973)    
    鐵嬌娃 (1973)    
    突破國際死亡線 (1973)    
    蝴蝶殺手 (1973)    
    女煞星大鬧烏龍院 (1974)    
    中國車夫 (1974)    
    死穴拳 (1974)    
    誰敢動我 (1974)    
    唐山功夫 (1974)    
    少林五祖 (1974)    
    虎膽追魂 (1974)    
    火拱楓林渡 (1974)    
    鐵漢 (1974)    
    雙龍屠虎 (1974)    
    仇氏雙雄 (1974) ... 丁總管
    神出鬼沒女煞星 (1974)    
    大惡寇 (1974)    
    天龍地虎 (1974)    
    賊公計 (1975)    
    尚方寶劍 (1975)    
    新死亡遊戲 (1975)    
    保鑣 (1976)    
    風雨雙流星 (1976)    
    靈魔 (1976)    
    十三太保李存孝 (1976)    
    南拳北腿活閻王 (1976)    
    靈魔 (1976)    
    水玲瓏 (1976)    
    獨臂雙雄 (1976)    
    風雲人物 (1977)    
    鐵馬騮 (1977)    
    神腿鐵扇功 (1977)    
    雍正命喪少林門 (1977)    
    江南八大俠 (1977)    
    十大掌門闖少林 (1977)    
    白玉京 (1977)    
    烈日狂風野火 (1977)    
    唐山大兄2 (1977)    
    千刀萬里追 (1977)    
    神拳大戰快鎗手 (1977)    
    九龍城風波 (1977)    
    血玉 (1977)    
    冷月孤星針無情 (1977)    
    南北雙俠 (1977)    
    大腳娘子 (1977)    
    判決 (1977)    
    神鷹飛燕蝴蝶掌 (1978)    
    決鬥者的生命 (1978)    
    鳳指神腿天佛掌 (1978)    
    十二生南 (1978)    
    十八玉羅漢 (1978)    
    胡惠乾血戰西幝寺 (1978)    
    神龍 (1978)    
    英雄有淚 (1978)    
    神刀流星拳 (1978)    
    天地雙腿 (1978)    
    勾魂針奪命拳 (1978)    
    古銅蕭 (1978)    
    浪子神劍 (1979)    
    追命人 (1979)    
    伏擊 (1979)    
    俠影留香 (1979)    
    搶孤 (1980)    
    亡命黑名單 (1981)    
    老師, 斯卡也答 (1982)    
    Thundering Ninja (1987)    
    幽靈王子 (1988)    
  出品人 (1 film)
    浪子神劍 (1979)