Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王小明(1)
Wong Siu-Ming (3)  ♂





 
Filmography (1979-2003)
 
  剪接 (1 film)
    火狐 (1994)    
  演員 (39 films)
    佛都有火 (1979)    
    摩登土佬 (1980)    
    邪 (1980)    
    飛狐外傳 (1980)    
    請帖 (1980)    
    少林搭棚大師 (1980)    
    背叛師門 (1980)    
    打雀英雄傳 (1981)    
    武館 (1981)    
    目無王法 (1981)    
    南北獅王 (1981)    
    踩線 (1981)    
    單程路 (1981)    
    蠱 (1981)    
    青春1000日 (1982)    
    廣東靚仔玉 (1982)    
    如來神掌 (1982)    
    神鵰俠侶 (1982)    
    卒仔抽車 (1982)    
    獵魔者 (1982)    
    三十年細說從頭 (1982)    
    2.5 cm (1982) ... 豬頭
    賊王之王 (1982)    
    搏盡 (1982)    
    小子有種 (1982)    
    人皮燈籠 (1982)    
    A計劃 (1983)    
    三闖少林 (1983)    
    掌門人 (1983)    
    鹿鼎記 (1983)    
    怕醜仔 (1983)    
    五郎八卦棍 (1984)    
    無名火 (1984)    
    平安夜 (1985)    
    開心快活人 (1987)    
    五億探長雷洛傳II之父子情仇 (1991)    
    九絞龍的謊言 (1995)    
    魅醒時份 (2002)    
    天地有情 (2003)    
  出品人 (1 film)
    魅醒時份 (2002)    
  編劇 (1 film)
    生命渣Fit人 (1999)