Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
崔健(1)
Cui Jian (1)  ♂
 
Filmography (1993-2014)
 
  製片 (1 film)
    北京雜種 (1993)    
  監製 (2 films)
    北京雜種 (1993)    
    崔健:搖滾中國 (2006)    
  導演 (2 films)
    成都,我愛你 (2009)    
    藍色骨頭 (2011)    
  配樂 (2 films)
    北京雜種 (1993)    
    鬼子來了 (2000)    
  演員 (9 films)
    北京雜種 (1993)    
    我的兄弟姊妹 (2001)    
    辣手學子 (2002)    
    黑貓重案組 (2003)    
    崔健:搖滾中國 (2006)    
    太陽再次升起 (2007)    
    龍鳳店 (2010)    
    超越那一天 (2013)    
    怒放之青春再見 (2014)    
  編劇 (2 films)
    北京雜種 (1993)    
    藍色骨頭 (2011)