Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李雪健
Li Xue-Jian  ♂





 
Filmography (1987-2015)
 
  演員 (21 films)
    鼓書藝人 (1987)    
    特別手術室 (1988)    
    焦裕祿 (1990)    
    藍風箏 (1993) ... 叔叔
    生死拍檔 (1994) ... 李警長
    鐵道游擊隊之飛虎隊 (1995) ... 王強
    搖呀搖!搖到外婆橋 (1995)    
    耗盡一生 (1996)    
    有話好好說 (1997)    
    荊軻刺秦王 (1998) ... 秦王
    幸福時光 (2000)    
    吳清源 (2006)    
    山楂樹之戀 (2010)    
    最愛 (2011)    
    百年情書 (2011)    
    建黨偉業 (2011)    
    楊善洲 (2011)    
    1942 (2012) ... 李培基
    父親 (2013)    
    蘭輝 (2014)    
    道士下山 (2015)