Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
陳建德
Doug Chan Kin-Tak  ♂
 
Filmography (1990-2010)
 
  攝影 (3 films)
    A君?C君? (1999)    
    一槍打爆你個頭 (1999)    
    鍾意無罪 (2002)    
  導演 (5 films)
    海根 (1995)    
    摩登菩呢提 (1996)    
    蛇蠍夜合花 (1996)    
    逆天者 (2001)    
    鍾意無罪 (2002)    
  剪接 (1 film)
    鍾意無罪 (2002)    
  場記 (2 films)
    勇闖天下 (1990)    
    藍色霹靂火 (1991)    
  副導演 (1 film)
    一觸即發 (1991)    
  監製 (1 film)
    鍾意無罪 (2002)    
  演員 (1 film)
    囡囡 (2010) ... 探員甲
  配樂 (9 films)
    入魔 (1994)    
    流氓社工 (1994)    
    海角危情 (1994)    
    海根 (1995)    
    摩登菩呢提 (1996)    
    蛇蠍夜合花 (1996)    
    A君?C君? (1999)    
    一槍打爆你個頭 (1999)    
    鍾意無罪 (2002)    
  編劇 (5 films)
    幽谷約會 (2000)    
    新流氓醫生 (2001)    
    敵對 (2001)    
    逆天者 (2001)    
    鍾意無罪 (2002)