Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王均康
Wong Kwan-Hong  ♂
Aliases:  黃均康,  大康





 
Filmography (1983-2015)
 
  動作設計 (4 films)
    公海強姦風暴 (1993)    
    武狀元鐵橋三 (1993)    
    都市情緣 (1994)    
    終極絞人環 (1997)    
  助理指導 (10 films)
    白髮魔女傳 (1993)    
    白蓮邪神 (1993)    
    白髮魔女2 (1993)    
    壯士斷臂 (1994)    
    花旗少林 (1994)    
    渾身是膽 (1998)    
    野獸刑警 (1998)    
    真心英雄 (1998)    
    公元2000 AD (2000)    
    鍾馗伏魔 雪妖魔靈 (2015)    
  演員 (42 films)
    A計劃 (1983)    
    奇謀妙計五福星 (1983)    
    布衣神相 (1984) ... 峨嵋派掌門
    人嚇鬼 (1984)    
    大家發財 (1986)    
    黑蝴蝶 (1990)    
    向異域挑戰 (1991)    
    鬼整人 (1991)    
    美國博仔 (1991)    
    殺入地獄 (1992)    
    浪子殺手霸王花 (1992)    
    賭命雙雄 (1992)    
    白蓮邪神 (1993)    
    千人斬 (1993)    
    白髮魔女傳 (1993)    
    菩提幽魂 (1993)    
    公海強姦風暴 (1993)    
    花田囍事 (1993)    
    花旗少林 (1994) ... 慧德
    亂世超人 (1994)    
    壯士斷臂 (1994)    
    重金屬 (1994)    
    都市情緣 (1994)    
    殺手的童話 (1994)    
    墮落天使 (1995)    
    鼠膽龍威 (1995)    
    Superfights (1995)    
    十兄弟 (1995)    
    大內密探零零發 (1996) ... 零零財
    兩個只能活一個 (1997)    
    野獸刑警 (1998)    
    目露凶光 (1999)    
    千王之王2000 (1999)    
    舞廳 (1999)    
    陽光警察 (1999) ... 神經漢
    生死拳速 (2000)    
    公元2000 AD (2000)    
    龍咁威2003 (2003)    
    搏擊之霸 (2005)    
    機動部隊─衕袍 (2009)    
    新宿事件 (2009)    
    鍾馗伏魔 雪妖魔靈 (2015)