Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李以須
Lee Yee-Siu
 
Filmography (1987-2018)
 
  攝影 (22 films)
    殭屍少爺 (1987)    
    刀瘟 (1990)    
    五個女子和 (1990)    
    月光少年 (1993)    
    麻將 (1996)    
    雨狗 (1997)    
    果醬 (1998)    
    驚天動地 (1999)    
    蛋 (2000)    
    第一次的親密接觸 (2000)    
    煙雨紅顔 (2002)    
    龍兒 (2003)    
    終極西門 (2004)    
    姐姐詞典 (2005)    
    蛋炒飯 (2009)    
    一夜未了情 (2011)    
    與時尚同居 (2011)    
    熊熊愛上你 (2012)    
    幸福夢想 (2014)    
    以愛為名 (2015)    
    山的那邊有匹馬 (2016)    
    有一種喜歡 (2018)    
  演員 (1 film)
    牯嶺街少年殺人事件 (1991)