Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王鵬翼
Wong Pang-Yik  ♂
 
Filmography (1940-1966)
 
  監製 (5 films)
    情賊白菊花 (1947)    
    荊棘幽蘭 (1948)    
    蕩婦魂歸 (1948)    
    三娘汲水 (1949)    
    孟麗君 (1949)    
  製片 (15 films)
    贏得青樓薄倖名 (1940)    
    再生緣 (1941)    
    齊候嫁妹 (1944)    
    戲迷姑爺 (1948)    
    劍俠金縷衣(上集) (1963)    
    劍俠金縷衣(下集) (1963)    
    龍虎下江南(上集) (1963)    
    一劍震江湖 (1963)    
    斷魂劍(下集) (1964)    
    龍虎震江南(下集) (1964)    
    斷魂劍(上集) (1964)    
    隱形福星 (1964)    
    龍虎震江南(上集) (1964)    
    武林第一劍 (1965)    
    斷臂神龍劍 (1966)    
  演員 (1 film)
    某夫人 (1947)