Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
王劍寒
Wang Chien-Han  ♂
 
Filmography (1940-1972)
 
  攝影 (42 films)
    紀代佳人 (1940)    
    歡喜冤家 (1947)    
    瘋狂月老 (1948)    
    莫負青春 (1949)    
    小二黑結婚 (1950)    
    結婚24小時 (1950)    
    雨夜歌聲 (1950)    
    玫瑰花開 (1951)    
    風流魔王 (1953)    
    女兒心 (1954)    
    流水行雲 (1954)    
    薔薇處處開 (1956)    
    紅紅 (1956)    
    面子問題 (1956)    
    鮮牡丹 (1956)    
    酒色財氣 (1957)    
    復活的玫瑰 (1957)    
    野火 (1957)    
    特別快車 (1957)    
    多情河 (1957)    
    金鳳凰 (1958)    
    翡翠湖 (1958)    
    野花香 (1959)    
    血洒情花 (1959)    
    隔牆艷史 (1961)    
    劉海遇仙 (1961)    
    夏日的玫瑰 (1961)    
    雲開見月明 (1961)    
    閰惜姣 (1963)    
    七仙女 (1963)    
    楊乃武與小白菜 (1963)    
    狀元及第 (1964)    
    一毛錢 (1964)    
    西施 (1965)    
    連瑣 (1967)    
    幪面大俠 (1967)    
    寒煙翠 (1968)    
    紅辣椒 (1968)    
    怒劍狂刀 (1970)    
    鐵羅漢 (1970)    
    玉面俠 (1971)    
    唐手跆拳道 (1972)