Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
鍾志榮
Chung Chi-Wing
 
Filmography (1994-2019)
 
  配樂 (21 films)
    點指兵兵之青年幹探 (1994)    
    我和春天有個約會 (1994)    
    清官難審 (1994)    
    狼吻夜驚魂 (1995)    
    無味神探 (1995)    
    追兇20年 (1998)    
    鎗火 (1999)    
    愛上我吧 (2001)    
    廢柴同盟 (2001)    
    每天嚇你8小時 (2002)    
    PTU (2003)    
    向左走.向右走 (2003)    
    身驕肉貴 (2004)    
    大事件 (2004)    
    七年很癢 (2004)    
    龍鳳鬥 (2004)    
    狗咬狗 (2006)    
    小心眼 (2007)    
    機動部隊─衕袍 (2009)    
    狂獸 (2017)    
    催眠裁決 (2019)