Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
李寧(1)
Li Ning (1)  ♂

 
Filmography (1980-2013)
 
  製片 (1 film)
    圖雅的婚事 (2006)    
  監製 (7 films)
    昨夜長風 (1994)    
    怪俠一枝梅 (1994)    
    金玉滿堂 (1995)    
    橫紋刀劈扭紋柴 (1995)    
    冒牌皇帝 (1995)    
    夜半歌聲 (1995)    
    鄭成功 (2001)    
  演員 (6 films)
    大渡河戰役 (1980)    
    南昌起義 (1981) ... 汪精衛
    行竊大師 (1988)    
    龍火長城 (1990) ... 大師兄
    7金剛 (1994)    
    淺藍深藍 (2006) ... 李寧
  策劃 (2 films)
    豆丁奇遇記 (1997)    
    有招沒招 (2013)    
  出品人 (2 films)
    醉俠行 (1991)    
    減肥旅行團 (1997)