Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
莊國榮
Chong Kwok-Wing
 
Filmography (1990-2018)
 
  美術 (21 films)
    喋血街頭 (1990)    
    辣手神探 (1992)    
    梁祝 (1994)    
    猛鬼屠房 (1995)    
    花月佳期 (1995)    
    喜劇之王 (1999)    
    夏日的麼麼茶 (2000)    
    庭院里的女人 (2000)    
    有情飲水飽 (2001)    
    愛君如夢 (2001)    
    拳神 (2001)    
    無問題2 (2002)    
    野狼 (2002)    
    色,戒 (2007)    
    全城戒備 (2010)    
    高舉•愛 (2012)    
    逆戰 (2012)    
    掃毒 (2013)    
    一代宗師 (2013)    
    三少爺的劍 (2016)    
    紅海行動 (2018)    
  服裝 (1 film)
    年年有今日 (1994)