Display [English] [Big5]
You are currently displaying Big5
林良忠
Lin Liang-Zhong  ♂

 
Filmography (1992-2016)
 
  攝影 (16 films)
    推手 (1992)    
    喜宴 (1993)    
    飲食男女 (1994)    
    上海紀事 (1998)    
    花橋榮記 (1998)    
    假裝沒感覺 (2002)    
    季風中的馬 (2003)    
    美麗上海 (2004)    
    向日葵 (2005)    
    芳香之旅 (2006)    
    上海倫巴 (2006)    
    盲山 (2007)    
    我們天上見 (2010)    
    正青春 (2011)    
    追愛 (2011)    
    驢得水 (2016)    
  出品人 (1 film)
    驢得水 (2016)    
  編劇 (1 film)
    美麗上海 (2004)